Поспішайте робити добро

10 березня в Києві відбулася лекція для сестер на тему «Добрі справи». Лектор Васильченко Катерина розповіла про переваги того, хто здійснює більше добрих справ, а також про умови, необхідні для отримання винагороди.

Пророк Мухаммад, мир йому, сказав те що означає: «Поспішайте робити добро».

Ібн ‘Умар, нехай буде милість Бога над ним і його батьком, часто говорив: «Якщо настав вечір, то не чекай ранку для здійснення добра, і якщо наздожене тебе ранок, то не чекай вечора для здійснення добра. Використовуй своє здоров’я поки не спіткала тебе хвороба, і використовуй час свого життя, поки не прийшла до тебе смерть».

Добрі справи не тільки приносять віруючим винагороду на Тому Світі, але й в цьому житті допомагають встановити хороші взаємини з оточуючими, перевиховати свій нафс, знайти щастя і спокій в душі від того, що живеш гідно і приносиш користь і собі і іншим. Мудрі люди говорили: «Роби добрі справи – і щастя буде бігати за тобою».

Прагнення до знань у мусульманок зростає з кожним днем, і на уроках присутнє все більше жінок. Після лекції сестри продовжили спілкування за чаєм з солодощами.

Коментарі закриті.