Мусульманки організували майстер-клас із зав’язування хустки для полтавчанок

poltava

Мусульманки із громадської організації «СУФІЯ», 2 лютого провели масштабну акцію в Полтаві. Цей захід було приурочено до Всесвітнього дня Хіджаба.

Захід відвідала велика кількість людей. Дівчата показали майстер-клас із зав’язування хіджабу, робили розпис хною жінкам, продемонстрували національні жіночі костюми мусульманських народів, організували виставку предметів ісламського мистецтва і побуту. Ісламська культура, звичаї і традиції викликали щирий інтерес у аудиторії. Також відвідувачів зацікавила східна кулінарія, традиційні солодощі різних народів східних країн. Кожен бажаючий зміг скуштувати і отримати задоволення від вишуканого смаку традиційних страв.

На запрошення організаторів цей захід відвідали представники ряду відомств і департаментів Полтавської обласної державної адміністрації.

Гості майстер-класу отримали пам’ятні подарунки від жіночої організації «Суфія».

«Завдання нашої організації – це розвиток добра, блага, миру і милосердя серед людей. Попереду у полтавських мусульманок багато цікавих і корисних благодійних проектів, спрямованих на допомогу нужденним і розвитку блага в суспільстві» – поділилася голова організації сестра Каріма.

Коментарі закриті.