Асоціація мусульманок взяла участь в IV Форумі сім’ї

Питання збереження традиційних сімейних цінностей останнім часом став дуже гострим. Гендерна політика, яка пропагує одностатеві «шлюби» і вносить різного роду збочення, як норму, все глибше впроваджується в повсякденне життя українців. Особливо це помітно в спробах змінити освітню систему: дітям з самого раннього віку хочуть прищепити прийняття гомосексуалізму та інших проявів ЛГБТ, як життєву необхідність, а традиційну сім’ю, як пережиток минулого.

Учасники всеукраїнського сімейного руху організували 1 березня IV Всеукраїнський форум сім’ї, щоб запобігти розвитку цих жахливих тенденцій. Більше 1000 делегатів з усієї країни приїхали в міжнародний конгрес-центр «Український дім».

Учасниками форуму стали і мусульманки з Всеукраїнської асоціації мусульманок, які не перший рік активно підтримують програми збереження і захисту сім’ї, засновані Всеукраїнською Радою Церков і Релігійних Організацій, а також проводять ряд власних просвітницьких проектів, спрямованих на розвиток повноцінних осередків суспільства.

Зі словами підтримки традиційних сімейних цінностей виступили Президент України Петро Порошенко, Глава фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко, секретар РНБО і координатор Всеукраїнського Собору Олександр Турчинов, міністр юстиції Павло Петренко, міністр молоді та спорту Ігор Жданов.

Результатом Форуму стала Резолюція, в якій учасники Всеукраїнського Форуму сім’ї відзначили природну суть шлюбу і сім’ї – законного союзу чоловіка і жінки, які народжують і виховують дітей. Згідно з Конституцією України, національним законодавством і визнаним Україною міжнародним правовим документам, держава зобов’язана розвивати і захищати інститут сім’ї. Сімейна політика є ключовою складовою стратегії національної безпеки України. Захист інституту сім’ї повинен стати пріоритетним в державній політиці і національній стратегії.

Коментарі закриті.